Over Business Drones

Business Drones is het bedrijf dat zich specialiseert in het maken van prachtige filmbeelden met behulp van drones. Het is ons streven om voor onze klanten áltijd de beste beelden te maken. Om dit doel te bereiken, hebben wij beschikking over een DJI Phantom 4 drone die altijd in 4K (4x zo scherp als Full HD) schiet. Dit materiaal is op broadcast niveau uit te zenden.

Dit is de beste kwaliteit die er op dit moment op de markt te verkrijgen is en zorgt dan ook voor haarscherpe beelden. De drones worden bestuurd door onze eigen operators die volledig gecertificeerd te werk gaan en dus precies weten wat ze moeten doen om voor u dé beste beelden te kunnen filmen. De beelden die wij maken kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden, van persoonlijke films tot televisie-uitzendingen.

Elke dronepiloot bij Business Drones is gecertificeerd om beroepsmatig met drones te mogen vliegen. Buiten het feit dat onze piloten dus wettelijk mogen vliegen, hebben zij ook allemaal veel ervaring in als cameraman/vrouw. Zij zijn dus in staat om mooie, doordachte shots te maken die een echt cinematisch effect geven aan de beelden. Dit is dus een ideale combinatie van vlieg- en camerakennis. Business Drones onderscheidt zich door ook nog eens de optie te bieden om de beelden na te bewerken en daarmee nogmaals de kwaliteit van de beelden te verbeteren.

"Business Drones is gecertificeerd om beroepsmatig met drones te vliegen"

Juiste papieren

Het beroepsmatig gebruik van drones is in Nederland onderworpen aan strenge eisen. Zo moet de piloot op zijn minst kennis hebben van de geldende luchtvaartwetgeving en moeten de drones waarmee gevlogen wordt ingeschreven zijn in het luchtvaartuigregister en verzekerd zijn. Een opdrachtgever die een malafide operator inhuurt riskeert een bekeuring en kan zelfs aansprakelijk worden gesteld op het moment dat er iets misgaat.


DARPAS-voorzitter Rob van Nieuwland is daarom verheugd met de publicatie van de lijsten. “Op deze manier wordt het voor bedrijven die een drone-operator willen inhuren veel sneller duidelijk of de partij met wie ze zaken willen doen wel over de juiste papieren beschikt. Dat komt de professionaliteit van de sector verder ten goede.”


Bron: www.dronewatch.nl